Тернопіль передав позашляховик марки Land Rover для захисників 110-ої окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка. Наші Герої вже понад два роки виконують бойові завдання на передовій. Про це заявив міський голова Тернополя Сергій Надал, – пишуть «Тернополяни».

Як зазначає міський голова, транспортний засіб придбали без витрачання коштів з міського бюджету, зокрема, за кошти заступників міського голови та депутатського корпусу Тернопільської міської ради.

«Для захисників 110-ї окремої механізованої бригади передали позашляховик. Машину придбали за власні кошти працівників Тернопільської міської ради та депутатів. Цей позашляховик пройшов технічний огляд і готовий до виконання завдань на передовій. Хай добре служить нашим оборонцям. Щиро дякую усім, хто долучився», – зазначив Сергій Надал.

Нагадаємо

08 серпня мерія передала для бійців 82-го батальйону 105 тернопільської бригади Територіальної оборони новий екскаватор.

5 серпня Тернопільська міська рада передала нашим Героям-захисникам нову партію комп’ютерної техніки. Це комплекти планшетів та лазерні указки.

 

 

Від admin2