Сьогодні у Гусятинській територіальній громаді розпочав роботу модернізований ЦНАП у форматі Дія Центр. Це 16 Дія Центр в регіоні. Майже 16 тис. жителів громади матимуть можливість отримати якісні адміністративні послуги та супутні сервіси за один візит.

В ЦНАПі Гусятинської селищної ради запроваджено 268 адміністративних послуг, зокрема: місцеві послуги, реєстрація та зняття з реєстрації місця проживання, державна реєстрація бізнесу та нерухомості, будівельні послуги, послуги ДРАЦС, земельних відносин, дозвільні документи, соціальні та ветеранські послуги.

В рамках проєкту ПРООН/SIDA “Посилене партнерство для сталого відновлення” закуплено Мобільний кейс для виїзного обслуговування громадян громади.

Також, створено 9 віддалених робочих місць у селах Суходіл, Вільхівчик, Личківці, Постолівка, Самолусківці, Городниця, Коцюбинчики, Кривеньке, Сидорів.

У приміщенні ЦНАПу функціонує консультативний пункт для бізнесу, а адміністратори надають консультації відвідувачам щодо користування Порталом Дія, допомагають з шерингом документів через мобільний додаток ”Дія„.

Відвідувачі ЦНАПу, можуть скористатися QR-кодом та залишити відгук щодо оцінки якості обслуговування. Це важливо для аналізу роботи ЦНАПу та підвищення ефективності та якості надання адмінпослуг.