Днями начальник Головного управління ДСНС України у Тернопільській області полковник служби цивільного захисту Віктор Маслей відвідав піротехніків та медиків Тернопільщини. Ці відважні люди виконують свою роботу на деокупованих територіях Донецької, Харківської та Херсонської областей.

Віктор Маслей вручив їм грамоти, нагрудні знаки та чергові спеціальні звання.

Він щиро подякував їм за самовідданість та героїзм. Рятувальники та медики щодня ризикують своїм життям, щоб допомогти людям, які постраждали від російської агресії. Їхня робота є неоціненною для місцевого населення, адже вони розміновують території, надають медичну допомогу та рятують життя людей.

Віктор Маслей наголосив, що Тернопільщина пишається своїми героями. Їхній приклад мужності та самовідданості є натхненням для всіх нас.

Церемонія нагородження відбулася у теплій та урочистій атмосфері. Рятувальники та медики подякували за підтримку та запевнили, що й надалі робитимуть все можливе, щоб допомогти людям, які постраждали від війни.

Це ще раз підтверджує, що українські рятувальники та медики – це справжні герої, які щодня ризикують своїм життям, щоб рятувати інших. Їхня мужність та самовідданість гідні найвищої поваги.