У Тернопільському обласному художньому музеї відбулася презентація пам’ятної фотовиставки полеглого на війні бійця Дениса Кривого “Краса Бузького Гарду”.

Денис Кривий – фотограф-натураліст, володар престижної премії “Блакитна стрічка” Міжнародної федерації фотомистецтва FIAP, його роботи публікували в міжнародному науково-популярному часописі National Geographic.

На виставці представлено 122 фотографії, де зображена природа Національного парку “Бузький Гард” (Миколаївська область). Фото – ретельно продумані пейзажні композиції, макрозйомка, зйомка з квадрокоптера.

“Світлини засвідчують з якою любов’ю і відповідальністю автор ставився до природи і до своєї роботи”, – каже заступник директора музею Ольга Ваврик.

Організатор виставки – дружина Дениса Галина Волгіна, засновниця і голова благодійного фонду “СЯО”, який займається реалізацією світлин. Всі кошти спрямовуються на допомогу підрозділу ССО, де служив Денис Кривий.

Світлини переповнені багатством краси і барв нашої української землі. Тієї землі, яку боронив від російських окупантів Денис Кривий, яку він любив і заповів захищати, як найцінніший скарб“, – ділиться враженнями від побаченого директор департаменту культури та туризму ТОВА Світлана Байталюк.

Виставка діятиме в музеї до 7 серпня 2024 року.

Фото – Наталя Мартинюк.