Подарувати позитивні враження та забезпечити безпеку – мета працівників поліції, які проводять профілактичні заходи для дітей у літніх таборах. Правоохоронці не лише навчають правила безпечного відпочинку, а й знайомлять зі своїми незамінними напарниками – чотирилапими друзями.

У Великій Березовиці дільничні офіцери та кінологи завітали до вихованців літнього християнського табору «Веселі канікули з Богом». Юні відпочивальники дізналися від відвідувачів, як поводитися на водоймах, вдома, на вулиці та в інтернеті. Також правоохоронці застерегли дітей від спілкування з незнайомими людьми та пояснили, що робити у разі виявлення підозрілих предметів.

Щирі усмішки у вихованців викликали службові собаки – вірні помічники поліцейських кінологів. «Шаман» продемонстрував свою вправність у пошуку зброї чи вибухівки, а «Багіра» – безпомилковість у розшукуванні по сліду зловмисника чи безвісти зниклої людини. Діти мали нагоду почути від працівників поліції не тільки особливості роботи кінологів, а й про виховання та тренування своїх незамінних напарників.

На прощання поліцейські закликали дітей берегти себе, допомагати друзям та не забувати дотримуватися їх порад.