Тернопільський обласний центр контролю та профілактики хвороб, за підтримки Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) World Health Organization Ukraine, проводить черговий тренінг з питань імунопрофілактики. Свої знання та навички поглиблюють медичні працівники, які безпосередньо є дотичними до надання послуг з імунізації населенню.

Тренінг на тему «Імунізація на практиці» у межах «Регіональної фахової школи для працівників закладів охорони здоров’я» проходить з 12 по 14 червня на базі Тернопільського обласного ЦКПХ.

З вітальним словом до учасників навчання звернулася Оксана Чайчук – генеральна директорка ДУ «Тернопільський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України», головна державна санітарна лікарка Тернопільської області, вона зазначила: «Імунізація залишається одним із найефективніших методів профілактики інфекційних захворювань. Завдяки спільним зусиллям медичних працівників, органів влади та міжнародних організацій, Україна робить значні кроки на шляху до імунного захисту свого населення».

Теоретична частина навчання буде доповнена практичними відпрацюваннями навичок та знань.

За результатами тренінгу всі слухачі отримають сертифікати, які дають 20 балів для нарахування в рамках безперервного професійного розвитку, згідно з Наказом МОЗ України від 22.02.2019 №446 «Деякі питання безперервного професійного розвитку лікарів».