Віра Омельчук з села Залісці Шумської громади – неймовірна жінка, яка не зважаючи на те, що народилася без рук, навчилася жити повноцінним життям. Вона робить все ногами: вишиває хрестиком, доглядає за рослинами, наносить макіяж, навіть встановила рекорд України в номінації “Мінімальний час нанесення макіяжу ногами”.

Віра – самотня мати двох прекрасних діток: доньки Евеліни та сина Арсена. Вона виховує їх самостійно, з оптимізмом і щирою любов’ю до життя. “Все можливо, аби тільки захотіти,” – каже Віра. “Я сама заряджаю енергією, люблю життя таке, яке воно є.”

Нещодавно до Віри завітала команда проєкту NIN Карітасу Карітас Тернопіль. Вони привезли їй продуктовий та гігієнічний набори, а для дітей – портфелики та канцелярію. Кейс-менеджери проєкту NIN опікуються не лише внутрішньо-переміщеними особами, а й місцевим населенням з числа вразливих категорій.

Для Віри така допомога дуже важлива. Вона щиро дякує за підтримку та наголошує, що доброта і небайдужість людей роблять світ кращим.

Історія Віри – це урок для всіх нас. Вона вчить нас цінувати те, що маємо, не здаватися перед труднощами і завжди вірити в себе.