Центр досконалості з реабілітації, що діє при Міністерстві охорони здоров’я України, мав честь прийняти групу фахівців з реабілітації з КНП “Заліщицька центральна міська лікарня” Заліщицької міської ради.

Гості з Заліщиків успішно завершили перший модуль тренінгу – “Клінічний професійний тренінг для мультидисциплінарних команд”. Цей тренінг, що проводиться за підтримки Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ), орієнтований на фахівців з реабілітації з неспеціалізованих стаціонарних реабілітаційних відділень.

Під час тренінгу учасники здобули глибокі знання та практичні навички організації та проведення реабілітаційних заходів у мультидисциплінарній команді, оцінки стану та планування реабілітації пацієнтів, застосування сучасних методів реабілітації, роботи з пацієнтами, які мають різні типи травм та захворювань

Команда з Заліщиків продемонструвала високий рівень підготовки та активну позицію протягом усього тренінгу. Їхнє прагнення до розвитку та жага нових знань заслуговують на щиру похвалу.