4 червня 2024 року 43-річну тернополянку з переломом та забоями госпіталізували до лікарні після ДТП на вулиці Київській. Її травмування стало результатом наїзду автомобіля “Honda Jazz”.

Про подію стало відомо близько 12:40 год., коли на лінію “102” надійшло анонімне повідомлення. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції Тернополя.

За попередньою інформацією, жінка переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході, коли її збив автомобіль. Потерпілу одразу ж доставили до лікарні, де їй діагностували перелом та забої тіла.

За цим фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Наразі правоохоронці збирають інформацію про обставини ДТП та проводять перевірку. У водійки “Honda Jazz” відібрано зразки крові для проведення токсикологічної експертизи.

Поліція закликає всіх учасників дорожнього руху бути уважними та неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, щоб подібні трагедії не повторювалися.