Учора, 17 червня, протягом дня у Чорткові гостюють представники Корсунь-Шевченківської міської ради на чолі з в.о. міського голови Віталієм Мацюком та керівників комунальних підприємств «Тепломережа» та «ВЖ РЕУ» для обміну досвідом щодо впровадження новітніх технологій енергозбереження, раціонального поводження з твердими побутовими відходами, застосування альтернативних джерел теплопостачання та інших актуальних питань.

Під час зустрічі міський голова Чорткова Володимир Шматько разом із колегами розповіли про найбільші досягнення команди, особливості роботи у час великої війни, успішні кейси та проекти, які вдалось втілити у такий складний час, а також найближчі плани.

Згодом делегація вирушить на ряд об’єктів. Зокрема відвідають соціально-житловий комплекс «Чортків єднає» (де знайшли прихисток 40 сімей зі сходу та півдня України), нещодавно встановлену сонячну електростанцію на насосній станції «Хлораторна», каналізаційні очисні споруди Чортківського водоканалу, а також нове енергетичне обладнання для центру реабілітації дітей з інвалідністю «Дорога в життя», що дозволяє закладу бути з електроенергією навіть у час блекауту.