Тернопільські патрульні протягом 10 червня виявили на дорогах міста 3 автомобілі, які перебували в розшуку державною виконавчою службою (ДВС).

Першу автівку, Mitsubishi, інспектори зупинили за порушення ПДР на вулиці Микулинецькій. Під час перевірки документів з’ясувалося, що водій заборгував ДВС кошти, а тому його транспортний засіб було оголошено в розшук.

Інший автомобіль, також Mitsubishi, інспектори зупинили на автодорозі М-19 Доманове – Тереблече. Перевіривши інформацію згідно з базами даних, патрульні встановили, що автівка перебуває в розшуку ДВС.

Третій транспортний засіб, Geely, ми зупинили за перевищення допустимої швидкості руху на вулиці Об’їзній. Перевірка інформації про водія та транспортний засіб згідно з базами даних показала, що і ця автівка також перебуває в розшуку ДВС.

Патрульні повідомили про події працівників державної виконавчої служби. Двоє водіїв сплатили суму заборгованості на місці та продовжили рух далі. Останній транспортний засіб евакуювали на арештмайданчик.