Викладачі та студенти спеціальності “Філософія” Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка (ТНПУ) продемонстрували свою єдність з українськими військовими, передавши їм дрон-камікадзе.

Ініціатором збору коштів для придбання безпілотника виступив магістрант освітньо-професійної програми “Аналітика суспільних процесів” спеціальності 033 “Філософія” Станіслав Феденко, який зараз служить у 105-й окремій бригаді територіальної оборони.

“Через численні втрати необхідної для армії техніки я звернувся до своїх одногрупників з проханням допомогти зібрати кошти на придбання дрону-камікадзе”, – розповів Станіслав Феденко.

Студенти з ентузіазмом відгукнулися на заклик і протягом короткого часу зібрали необхідну суму. Окрім безпілотника, вони також придбали для військових смаколики та інші необхідні речі.

Збір коштів та придбання дрону-камікадзе стали ще одним прикладом єднання українського народу супротив російської агресії. Викладачі та студенти ТНПУ продемонстрували свою небайдужість до долі країни та готовність підтримувати українських військових.