у Шумській школі мистецтв Шумської міської ради відбувся зворушливий концерт “Україна серцями дітей”. Цей концерт став чудовим підсумком навчального року та подарував глядачам справжнє свято музики та творчості.

Під час заходу випускникам 2024 року урочисто вручили свідоцтва про початкову мистецьку освіту. 10 учнів школи протягом навчання продемонстрували видатні здібності та здобули численні перемоги на обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсах. Їхні виступи, наповнені щирими емоціями та віртуозністю, вразили та захопили публіку.

З вітальним словом до випускників звернувся міський голова Шумська Вадим Боярський. Він подякував юним талантам за їхню наполегливу працю, творчі досягнення та щиру любов до мистецтва. Міський голова також висловив слова вдячності викладачам школи, які протягом багатьох років самовіддано діляться своїми знаннями та досвідом, виховуючи нове покоління українських митців.

Окремої подяки та визнання за високі досягнення у педагогічній роботі удостоїлися викладачі Галина Столярчук (клас фортепіано) та Юлія Нікітюк (музично-теоретичні дисципліни). Їхній професіоналізм, відданість справі та любов до дітей стали запорукою успіху багатьох юних талантів.

Концерт “Україна серцями дітей” став справжнім святом для всіх, хто любить мистецтво та вірить у світле майбутнє нашої країни. Юні виконавці продемонстрували не лише високий рівень майстерності, але й щиру любов до Батьківщини, патріотичні почуття та прагнення до перемоги.

Шумська школа мистецтв пишається своїми випускниками та вірить, що вони й надалі прославлятимуть Україну на світовій сцені!