16 травня на спортивному майданчику Головного управління ДСНС України у Тернопільській області відбувся культурно-оздоровчий захід під назвою “Тато, мама, я – спортивна сім’я!”.

Його організували Тернопільська обласна організація ФСТ “Динамо” України спільно з Тернопільською обласною військовою адміністрацією, Тернопільським обласним центром фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” та місцевим осередком ГО “НОК України” в Тернопільській області.

Мета заходу – популяризація здорового способу життя в колі сім’ї та родини, формування родинних традицій до занять оздоровчою фізичною культурою та спонукання батьків на особистому прикладі заохочувати дітей до систематичних занять спортом.

Захід приурочили до Міжнародного дня сім’ї, а його учасниками стали сім’ї рятувальників та правоохоронців.

Малюки та їхні батьки розважалися та проявляли свою активність у різноманітних конкурсах, що розвивають спортивні навички, сприяють концентрації уваги та мислення, дружньої поведінки в команді та позитивному світосприйняттю.

Діти та дорослі брали участь в різноманітних змаганнях, розвиваючих іграх та нших захоплюючих вправах.

Переможцям вручили кубки, грамоти та медалі.

На завершення присутні мали змогу ознайомитися з експозицією музею пожежно-рятувальної справи Тернопільщини та оглянути кімнати мінної й пожежної безпеки.

Захід став чудовим прикладом того, як можна весело та корисно провести час з сім’єю, зміцнити сімейні стосунки та прищепити дітям любов до спорту.