Студентки медичного факультету Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського Христина Жуковська (ММ-102) та Анастасія Юхимчук (ММ-102) організували інтерактивну бесіду на тему «Білки, жири, вуглеводи та їхня роль у збалансованому харчуванні» для учнів 8-А3, 9-А3 класів Тернопільського навчально-виховного комплексу «Школа правовий ліцей 2».

Метою було ознайомити підлітків з такими поняттями, як білки, жири, вуглеводи, їхні функції. В яких продуктах містяться ці поживні речовини, яку роль відіграють для людського організму. Як впливають трансжири на людський організм.

Дівчата провели цікаву гру, де учні могли співвіднести різні продукти до тої чи іншої колонки з надписами білки, жири, вуглеводи. Також усі давали відповіді на запитання з кросворду та активно себе проявляли. Під час бесіди всі уважно слухали та ставили цікаві запитання щодо даної теми.

Підлітки зробили для себе висновки про те, наскільки важливо дотримуватися збалансованого харчування та вживати корисні продукти, які багаті на поживні речовини: білки, жири, вуглеводи.