Дванадцять фактів крадіжок інкримінують слідчі Тернопільського райуправління поліції жителю обласного центру. Чоловік впродовж п’яти місяців обкрадав свого роботодавця.

Працював він на складі сантехніки, звідки постачався товар у магазини міста та області. Працювали вони також з онлайн-замовленнями.

Про крадіжки директор дізнався після того, як невдоволені покупці почали запитувати, де товар, за який вони вже перерахували гроші. Менеджер, який з ними контактував, розповідав про бракований товар або очікування на нове постачання.

Лише після ревізії керівник виявив нестачу у розмірі 588 тисяч гривень.

Слідчі встановили, що до крадіжок причетний 27-річний працівник складу. Аби його не запідозрили, він залишався після роботи під приводом оформлення заявок клієнтів. В цей час він викрадав сантехніку та інше обладнання, а потім продавав через сайт оголошень іншим покупцям.

Наразі слідчі встановили 12 фактів крадіжок, але не виключають, що їх було більше. Чоловікові вже оголошено підозру за кількома фактами, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Триває слідство.