Волонтери центру «Допомога армії від Тернополя» доставляють на фронт пакунки та передачі для захисників. Цього разу волонтери відвідують українські позиції у напрямку Дніпропетровської, Харківської, Запорізької та Донецької областей. Про це повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал, – пишуть «Тернополяни».

За словами мера, міська рада доукомплектувала бус потрібною на передовій технікою та обладнанням.

«Чергова «Допомога армії від Тернополя» вирушила у поїздку до наших хлопців на фронт. Щиро дякуємо усім тернополянам, які приносили посилки для захисників. Ми також доукомплектували буси зарядними станціями, бензопилами, взуттям, спальними мішками, маскувальними сітками, продуктами, гігієнічними засобами й багато чим іншим. І передаємо нашим артилеристам бус, який допоможе їм у виконанні завдань. Дякуємо партнерам, підприємцям, які долучалися та допомагали зібрати ці всі речі. Велика вдячність волонтерам, які щоразу відправляються на передову та успішно доставляють посилки від Тернополя», – зазначив Сергій Надал.

Нагадаємо

Під час перебування на передовій міський голова Тернополя Сергій Надал передав нашим Героям-захисникам чергову партію дронів. Бійці одного з тернопільських батальйонів отримали три дрони Mavik 3T та три Mavic 3.

Також Сергій Надал на передовій передав нашим Героям-артилеристам вантажний мікроавтобус, маскувальні сітки, тактичне взуття, вареники та інші смаколики. Вантажний мікроавтобус для потреб артилеристів придбали за кошти міського голови та заступника міського голови.

 

Від admin2