27 березня відзначається Міжнародний день театру. До цієї видатної дати у Тернопільському обласному академічному драматичному театрі імені Тараса Шевченка прем’єра – вистава українського драматурга Анатолія Крима «Звідки беруться діти». Це вже друга п’єса автора у репертуарі.

За словами режисера-постановника цієї ліричної комедії, народного артиста України Олега Мосійчука: «Анатолій Крим круто зав’язав цей сюжет, зробивши таку лірично-драматичну, комедійну форму. Автор зводить жінок в одне місце, в пологовий будинок, в кожної своя доля, своя проблема. Цей клубок розв’язується через призму житейської мудрості й доброго гумору. Хтось відмовляється від дитини через обставини, які склалися, а хтось прагне дитини, але народити не може».

Отож, на глядачів чекають несподівані сюжети із життя семи жінок, які розгортаються в пологовому відділенні лікарні чи пологовому будинку невеличкого районного центру, – смішні та часом і не зовсім веселі повороти подій. Але врешті, все завершується добре, адже, недарма це все таки комедія, та й що може бути кращим, ніж коли народжуються діти.

Виставу «Звідки беруться діти» можна переглянути 27, 28, 30, 31 березня.

Від admin2