14 березня мерія передала на передову для наших військових чергову партію «дронів». Цього разу наші Герої-захисники отримали ще 50 FPV-дронів. Про це повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал, – пишуть «Тернополяни».

За словами міського голови, військові отримали дрони загальною вартістю 667 500 гривень.

«Оперативно відреагували на запит бойової військової частини, яка потребувала FPV-дрони. Передали 50 «бойових пташок» в комплекті з акумуляторами на загальну вартість 667 500 грн. Обладнання було придбане в рамках програми «Обороноздатність» на 2024 рік. Ці дрони допоможуть нашим тернопільським захисникам нищити московського окупанта. Дякую всім тернополянам, як сплачують податки. Завдяки Вам міська рада підтримує та допомагає нашим захисникам», – заявив Сергій Надал.

Нагадаємо

Міська рада передає дрони на передову практично у щоденному режимі.

Так, 12 березня передали на фронт ще одну партію з 30 FPV-дронів.

8 березня передали для наших військових, які перебувають безпосередньо на передовій, 50 FPV-дронів.

7 березня мерія також передала на передову нову партію з 50 FPV-дронів.

6 березня міська рада також передала на передову чергову партію з 50 FPV-дронів. 5 березня мерія передала на передову 70 ударних FPV-дронів. Їх отримала бойова військова частина, де воюють тернополяни.

4 березня мерія передала на передову чергову партію з 50 «бойових пташок».

1 березня міська рада передала чергову партію 60 FPV-дронів для наших Героїв-захисників. «Бойові пташки» отримали наші тернопільські воїни, які сьогодні виконують бойові завдання на лінії фронту.

 

Від admin2