4 березня передали на передову чергову партію «бойових пташок». 50 FPV-дронів допоможуть нашим тернопільським захисникам виконувати бойові завдання. Про це повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал, – пишуть «Тернополяни».

За словами міського голови, за дрони мерія заплатила більше 667 тисяч гривень.

«Розвідувальну техніку, зокрема, квадрокоптери FPV SAG 7/IX в кількості 50 штук на загальну вартість 667 500 грн, Тернопільська міська рада передала в рамках програми громади «Обороноздатність». Про потребу в такому обладнанні звертались самі військові. Щиро дякують всім тернопільським підприємцям, усім тернополянам, які сплачують податки. Завдяки вам місто може допомагати нашим захисникам», – заявив Сергій Надал.

Нагадаємо

1 березня передали чергову партію 60 FPV-дронів для наших Героїв-захисників. «Бойові пташки» отримали наші тернопільські воїни, які сьогодні виконують бойові завдання на лінії фронту.

29 лютого мерія передала ще 50 дронів FPV в комплекті з акумуляторами для одного зі спецпідрозділів.

28 лютого міська рада Тернополя закупила для наших захисників 290 FPV-дронів. Ударні дрони отримають шість військових частин та Національна поліція.

27 лютого 2024 року міська рада Тернополя передала на фронт для наших військових чергову партію з 100 FPV-дронів у комплекті. Минулого тижня для військових передали 180 FPV-дронів, чотири квадрокоптери Mavic. Також тривають закупівлі квадрокоптерів DJI Mavic, комп’ютерної техніки та іншого потрібного обладнання для потреб військовослужбовців.

 

 

Від admin2