Міська рада Тернополя 27 лютого 2024 року передала на фронт для наших військових чергову партію з 100 FPV-дронів у комплекті. Ударні дрони отримали Герої, які ведуть бойові дії на передовій. Про це повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал, – інформують «Тернополяни».

За словами міського голови, запит на таку кількість дронів надіслали самі військові.

“Сьогодні передали чергову партію «бойових пташок» для захисників, які виконують завдання з оборони країни. Це FPV-100 дронів у комплекті, Тернопільська міська рада закупила в рамках програми громади «Обороноздатність» та передала на звернення військових. Ці дрони допоможуть нашим захисникам ефективно нищити московських окупантів. Дякую платникам податків, які не лише дозволяють тримати економіку, а й допомагають Тернополі постачати на фронт дрони та іншу техніку. Слава Україні», – заявив Сергій Надал.

Нагадаємо

Мерія майже щодня постачає дрони на передову. Минулого тижня для військових передали 180 FPV-дронів, чотири квадрокоптери Mavic. Також тривають закупівлі квадрокоптерів DJI Mavic, комп’ютерної техніки та іншого потрібного обладнання для потреб військовослужбовців.

 

Від admin2