Міська рада Тернополя закупила та передасть нашим захисникам 290 FPV-дронів. Ударні дрони отримають шість військових частин та Національна поліція. Також військові отримають дев’ять тепловізорів та десять радіостанцій. Про це повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал після засідання виконавчого комітету, – інформують «Тернополяни».

Міський голова розповів, за яку суму придбали дрони, тепловізори та радіостанції.

«28 лютого на черговому засіданні виконавчого комітету прийнято рішення про безоплатну передачу 290 FPV-дронів, дев’яти тепловізорів Pulsar Axion XM30F та десятирадіостанцій MotoroІІa шістьом військовим частинам та управлінню Національної поліції області. Техніка та обладнання закуплені на загальну суму 4 695 277,98 грн, які придбали в рамках програми «Обороноздатність» на звернення військових та поліції. Дрони, тепловізори та радіостанції допоможуть нашим Героям-захисникам ефективно знищувати московських окупантів. Дякую всім платникам податків. Завдяки Вам мерія закупляє та передає нашим захисникам необхідну їм техніку», – розповів Сергій Надал.

Нагадаємо

Мерія постачає дрони на передову практично у щоденному режимі. 27 лютого 2024 року міська рада Тернополя передала на фронт для наших військових чергову партію з 100 FPV-дронів у комплекті.

Минулого тижня для військових передали 180 FPV-дронів, чотири квадрокоптери Mavic. Також тривають закупівлі квадрокоптерів DJI Mavic, комп’ютерної техніки та іншого потрібного обладнання для потреб військовослужбовців.

 

Від admin2