Зимовий період – це складний час для українських воїнів, які боронять нашу землю від ворога. Тому колектив кафедри іноземних мов Тернопільського національного медичного університету імені І. Я. Горбачевського вкотре організував допомогу захисникам ЗСУ.

Протягом січня викладачі кафедри готували зігрівальні медово-імбирні напої та випікали пряники для бійців 105-ої окремої бригади територіальної оборони України.

Також для них було придбано та передано горіхи, солодощі та сухофрукти.

Зважаючи на поширення гострих респіраторних вірусних інфекцій, за сприяння волонтерського центру ТНМУ військові 105-ї бригади отримали лікарські засоби від застуди.

У зв’язку з ризиком обморожень, колектив кафедри іноземних мов придбав термопокривала, термоковдри та турнікети, які були надіслані для стабілізаційного центру 42-ої окремої механізованої бригади, що воює на Донеччині.

«Творити майбутнє, в якому благодійність і допомога є невід’ємною частиною життя, – дуже важливо, адже саме в такий спосіб наближається наша Перемога», – зазначила викладач кафедри іноземних мов Наталія Гантімурова.