Загін швидкого реагування Тернопільської обласної організації Товариства Червоного Хреста України знову допоміг екстреній медичній допомозі врятувати життя.

У суботу, 14 січня, 22 бригада Великобірківського пункту Е(Ш)МД виїхала на виклик до критичного пацієнта в селі. Великі Бірки. Негода, яка вирувала в цей день, ускладнила проїзд, і автомобіль карети швидкої допомоги посунувся і з’їхав у рів. Медик надав допомогу пацієнту, а в цей час на порятунок самих наших працівників поспішив загін швидкого реагування Червоного Хреста. Волонтери з допомогою спеціальних тросів витягнули машину і дали можливість бригаді продовжити своє чергування в робочому строю.

Загін швидкого реагування Тернопільського Червоного Хреста – це важливі та надійні соратники Центру екстреної медичної допомоги у боротьбі із сніговими заметами. Негода часто стає на перешкоді невідкладним викликам, тому важливо мати таких помічників, які швидко прибудуть на місце події і звільнять карету швидкої допомоги із снігової пастки.