Автопарк підрозділів поліції Тернопільщини поповнився 17-ма новими спецавтомобілями. Більшість із них правоохоронці використовуватимуть під час несення служби у зоні бойових дій та на деокупованих територіях. Інші – слугуватимуть для забезпечення громадського порядку на території краю.

Ключі від авто поліцейським вручив начальник ГУНП в області Сергій Зюбаненко.

Тринадцять транспортних засобів передала тернопільським поліцейським Національна поліція України. Ще чотири автівки придбали для своїх шерифів Великоберезовицька, Заліщицька, Збаразька та Золотниківська громади. Нові авто допомагатимуть створювати безпечне середовище на території обслуговавання. Начальник обласної поліції подякував керівникам територіальних громад за співпрацю та підтримку у реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади».

Спеціалізовані автомобілі отримали підрозділи поліції для використання в зоні бойових дій. Автівки для транспортування спецтехніки, яка необхідна під час розмінування на деокупованих територіях, передали вибухотехнічній службі. Машину для перевезення службових собак використовуватимуть працівники кінологічного центру. Броньовані позашляховики захищатимуть бійців спецпідрозділу «КОРД» на передовій.

За результатами роботи у 2023 році начальник ГУНП відзначив кращий підрозділ поліції області. Ним став відділ поліції №1 м.Бережани. Подяку та ключі від нового автомобіля отримав керівник територіального підрозділу Сергій Гаврилюк.

Заохочення та цінні подарунки за сумлінне виконання своїх службових обов’язків також отримали 19 поліцейських області. Серед них – бійці спецпідрозділів, поліцейські офіцери громади, слідчі, оперативники, дізнавачі, які досягли вагомих результатів у службовій діяльності.