7 грудня, у Всесвітній день української хустки, представниці Чортківської районної військової адміністрації приєдналися до флешмобу, одягнувши традиційні українські хустки.

Неймовірні хустки в білих, синіх, червоних, чорних і зелених кольорах прикрасили жінок-працівників адміністрації. Вони символізують жіночність, красу та любов до України.

«Українська хустина – це не просто одяг, це символ нашої країни, наших традицій і культури. Ми гордимося тим, що є українцями, і в такий нелегкий час хочемо ще раз показати всьому світу, що Україна була, є і буде!» – зазначили представниці Чортківської районної військової адміністрації.

Адміністрація закликає всі установи району та всіх, хто закоханий у традиційний український жіночий одяг, приєднатися до флешмобу.

День української хустки відзначається щорічно 7 грудня з метою об’єднання жінок різного фаху, віку та національності для збереження українських традицій. Адже саме хустка з давніх-давен в українських сім’ях слугувала оберегом, символом любові й злагоди.