У селища Великі Бірки Тернопільської області поліцейські затримали 65-річного чоловіка, підозрюваного у вбивстві свого односельця.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області, 17 листопада до поліції надійшло повідомлення від бригади екстреної медичної допомоги про те, що в одному з будинків селища Великі Бірки виявлено тіло чоловіка.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. Під час огляду тіла потерпілого було виявлено численні тілесні ушкодження, що вказували на ознаки насильницької смерті.

У ході розслідування було встановлено, що 65-річний господар будинку, де було виявлено тіло потерпілого, 1979 року народження, під час спільного вживання алкоголю з односельцем наніс йому тілесні ушкодження, від яких той помер.

За даним фактом слідчі поліції Тернопільської області відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Зловмиснику оголошено підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.