Навіть у такий непростий час, коли йде війна, збільшуються відстані між рідними і близькими людьми, стаються несподівані зустрічі. Кохання знаходить шанс народитися посеред бурхливих подій.

Пісня «Двоє» тернопільської виконавиці TANYA DOLYA –  про неймовірну зустріч двох людей, які б за інших обставин, в мирний час, ніколи б не зустрілися.

Він приїхав захищати ідеали і цінності, які важливі для більшості людей у світі. Коли друзі його питали, чому він прийняв таке рішення, стати воїном в іншій, чужій для нього країні? Він відповідав, що не може бути осторонь, коли зло коїть такі страшні речі з мирними людьми і тому їде захищати правду!
Саме війна в Україні звела разом двох людей з різних куточків нашої планети зовсім ненадовго. А далі, розлука і очікування зустрічі, переписки в месенджерах, короткі двінки, коли є зв’язок. Він захищає Україну, а вона його чекає. Доля дала їм неймовірний шанс знайти одне одного…То є реальна історія моєї близької людини. Саме вона стала ідеєю для пісні,коментує співачка.

Пісня «Двоє» входить до міні-альбому з п’яти авторських пісень «Доля моїх пісень» співачки TANYA DOLYA, який створений за підтримки Українського культурного фонду.

Авторка слів та музики – Тетяна Долішна
Аранжування та музичний дизайн – Андрій Вішко.

TANYA DOLYA в Instagram

TANYA DOLYA в Facebook