5 жовтня в рамках інформаційної кампанії «Робота для ВПО: ти потрібен» фахівці Чортківської філії Тернопільського обласного центру зайнятості провели захід для внутрішньо переміщених осіб, які знайшли прихисток у БФ «Дім милосердя» на тему: «Надання соціальних послуг клієнтам служби зайнятості».

Під час заходу фахівці ознайомили вимушено переміщених осіб з переліком вільних робочих місць і вакантних посад, активними програмами зайнятості, що реалізовуються в регіоні, можливостями професійного навчання та перенавчання, державними програмами, що спрямовані на підтримку підприємницьких ініціатив та ін.

Психолог Ірина Боднар наголосила, що служба зайнятості може надати підтримку у складанні резюме та навчити технікам пошуку роботи. Служба зайнятості надає широкий спектр соціальних послуг з урахуванням їх можливостей, інтересів та професійного досвіду.

Учасники заходу мали можливість задавати запитання та отримали на них вичерпні відповіді. Ця зустріч стала важливим кроком у забезпеченні соціальної підтримки та інтеграції ВПО в українське суспільство.

Нагадаємо, інформаційна кампанія ініційована Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України за підтримки Державного центру зайнятості та обласних військових адміністрацій, триває упродовж вересня – жовтня 2023 року.

Для отримання більш докладної інформації та доступу до цих послуг варто звернутися до Чортківської філії Тернопільського обласного центру зайнятості за телефоном 📞0352 40 58 54 або за адресою: м.Чортків, вул. Хічія, 1