Співачка TANYA DOLYA (Таня Доля) випустила нову пісню «Ти залишаєшся у пам’яті». Вона присвячена військовим пілотам, які загинули в цій війні.

Пісня була написана за кілька днів до того, як внаслідок трагічного збігу обставин, на Житомирщині загинули троє українських пілотів. Під час виконання бойового завдання у небі зіткнулись екіпажі двох навчально-бойових літаків L-39. Серед загиблих був відомий льотчик 40-ї бригади тактичної авіації Андрій Пільщиков, позивний “Джус”. Текст першого куплета був написаний на кілька днів пізніше. В його основі сторіз, яку розмістила в Інстаграм дівчина пілота «Джуса» – Меланія Подоляк.

«Мій чоловік показав поширений у мережі сторіз Меланії. В ньому я побачила саме ті слова, які мали бути в пісні. Поки писала пісню, згадувала як у перші тижні широкомасштабної війни, коли чула над Києвом гул літаків, розуміла, що це наші пілоти захищають наше небо. Ставало спокійніше і з’являлися впевненість, відчуття захисту! Розумію, що кожен політ то величезний ризик і відважний вчинок. Мені страшенно шкода за кожну втрату, за кожне згасле життя…», – ділиться своїми думками TANYA DOLYA.

Вічна слава героям, які захищають наше небо! Вони назавжди залишаться у нашій пам’яті.

Авторка слів та музики – Тетяна Долішна.

Аранжування та музичний дизайн – Андрій Вішко

Відео було створене на базі музичної студії Check Point (Київ), зйомка і монтаж Вікторії Хмелярчук.

Пісня «Ти залишаєшся у пам’яті» входить до міні-альбому з п’яти авторських пісень «Доля моїх пісень» співачки TANYA DOLYA, який створений за підтримки Українського культурного фонду.

TANYA DOLYA в Instagram https://instagram.com/tanya.dolyaa

 

TANYA DOLYA в Faсebook https://www.facebook.com/dolyatanya