Тернопільська співачка Tanya Dolya представила свою нову пісню “Надія” – музичний твір, який вражає не лише мелодією, але й глибоким змістом.

У своєму зверненні до шанувальників, Tanya Dolya назвала цю композицію своїм баченням майбутнього України: “Пісня “Надія” це моє бачення того майбутнього, яке має настати для України. Наш нинішній шлях, шлях всього нашого суспільства, веде до перемоги над злом. Я хотіла розповісти і нам самим, і всьому світові наскільки сильними, незламними є наші люди. Своїм прикладом боротьби за батьківщину ми об’єднуємо навколо себе справжніх друзів. Вони борються разом з нами, допомагають, стоять поруч в цю хвилину. Україна розквітне, вона має світле майбутнє. Наша надія є впевненою. Наше життя і є надія!”

Пісня “Надія” втілює в собі не лише музичний талант Tanya Dolya, але й її віру в майбутнє України та глибокий патріотизм. Ця композиція стала гімном надії, солідарності та віри в перемогу. Надія живе в серцях українців, і пісня “Надія” надихає всіх підтримувати Україну на її шляху до світлого майбутнього.

Авторка слів та музики – Тетяна Долішна, аранжування здійснив відомий український композитор – Іван Небесний, відео – фотомитця Леоніда Тіта.

TANYA DOLYA в Instagram: https://instagram.com/tanya.dolyaa

TANYA DOLYA в Facebook: https://www.facebook.com/dolyatanya