Дарувати подарунки люблять багато людей, хоча не завжди є час на пошуки чогось дійсно незабутнього. У випадку, коли день народження вашої подруги вже скоро і ви не можете для неї нічого обрати, радимо вам звернути увагу на подарункові сертифікати bodo. Адже саме серед них ви точно знайдете ідеальний знак уваги, ну а про деякі з них ми розкажемо вам далі більш докладно.

Фруктове spa

Чудовий варіант для подарунка подрузі, адже вона матиме змогу відвідати спа салон і по-справжньому у ньому відпочити. На неї чекає розпарювання у хамамі, обгортання фруктовою сумішшю, пілінг, масаж та спеціальна маска на обличчя. Не сумнівайтеся, за такий подарунок вона точно буде вам вдячна.

Тур на виноробню

Якщо ваша коліжанка любить вино, то чому б не зупинити свій вибір на цьомуваріанті? Власниця сертифіката відправиться на виноробню медових вин, де зможе скуштувати цілих 10 сортів цього чудового напою. До вина подадуть ще й смачні закуски, так що ваша подруга точно весело проведе свій час.

Йога в повітрі

Такий знак уваги оцінять перш за все спортивні дівчата, які доглядають за собою і люблять активний відпочинок. Занятті на такій йозі відбуваються в спеціальному гамаку, завдяки чому навантаження на суглоби значно зменшується і всі вправи робляться легше, ніж зазвичай.

Майстер-клас створення флораріума

Такий презент оцінять ті дівчата, які люблять створювати щось своїми руками та по-справжньому обожнюють рослини. На занятті вона отримає все необхідне, щоб створити свій власний міні-сад у спеціальному акваріуму, ну а досвідчений майстер допоможе їй гарно впоратись з подібним завданням.

Побачення наосліп

Якщо ваша краща подруга ще не знайшла свою другу половинку, але відкрита для нових стосунків, то чому б не подарувати їй саме такий сертифікат? У неї буде змога поспілкуватись з кількома чоловіками і якщо її симпатія збігається з кимось з них, то організатори дадуть їм контакти один одного. Хто знає, можливо саме там ваша подруга і знайде своє справжнє кохання!

Фотосесія

Дуже багато дівчат не проти опинитися на професійній фотосесії і якщо така мрія є у вашої подруги, то саме час вам її виконати. За допомогою цього сертифіката вона поїде у професійну студію, де їй допоможуть обрати гарні образи та зроблять яскравий макіяж. Далі фотограф допоможе їй обрати концепцію самої фотосесії і розкаже їй, як саме розміщувати себе у кадрі і як вигідніше виглядати на фото. Результатом стануть дійсно гарні знімки, якими вона зможе похизуватися перед вами та іншими друзями у Інстаграм!

Шукайте дійсно цікаві подарунки для подруги і тоді ваша дружба стане ще міцнішою!