Соціально-психологічна підтримка захисників України – з такою метою працівники Нацполіції краю відвідали пацієнтів травматологічного відділенні Тернопільської обласної клінічної лікарні, де лікуються та проходять курс реабілітації військові, зокрема і бійці поліцейського спецпідрозділу Лють.

З бійцями, які проходять лікування спілкувалася психологиня сектору психологічного забезпечення УКЗ ГУ Нацполіції області Алла Круть, яка має досвід роботи з надання психологічної підтримки на території ведення бойових дій. Вона провела роботу із надання первинної психологічної підтримки, разом з колегами вони обговорили проблемні питання бійців, їх побут та потреби.

Такі заходи мають системний характер та проводяться комплексно із залученням фахівців відділу організації соціальної роботи УКЗ ГУНП, психологів, співробітників підтримки та контролю персоналу Управління головної інспекції в рамках національної програми ментального здоров’я «ти як». В майбутньому такі зустрічі передбачатимуть більш широкі можливості надання підтримки поліцейським які проходять лікування та реабілітацію у медзакладах.