У індустріальному парку «Chortkiv West» невдовзі розпочнеться будівництво першого підприємства. Учора, 4 вересня, у День міста Чорткова міський голова Володимир Шматько, директор компанії Ukravit Віталій Ільченко, настоятель церкви святої Покрови о. Михайло Левкович та о. Андрій Левкович заклали наріжний камінь на початок будівництва територіального сервісного центру по захисту агрокультур Ukravit. Це найбільший виробник засобів захисту рослин та мікродобрив в Україні.

Володимир Шматько розповів гостям про процес створення індустріального парку, про залучення інвестицій в громаду та про перше підприємство – «Укравіт», яке вирішило розпочати будівництво у Чорткові.

Довідково: Основними напрямами діяльності компанії є виробництво та продаж пестицидів та добрив з мікроелементами, які інтенсивно застосовуються в сучасному ресурсозберігаючому землеробстві, засобів для знищення гризунів та побутових комах. Виробничі можливості компанії спрямовані на забезпечення попиту в промисловому секторі та в секторі домашніх господарств населення.