У Тернополі завдяки сприятливим температурним показникам продовжуються локальні поточні ремонти асфальтобетонного покриття у дворах, міжквартальних проїздах, на тротуарах та дорогах.

Так, цими днями на вул. Мирона Тарнавського продовжується вкладання тротуару фігурними елементами мощення. На перехресті вулиць Євгена Коновальця-Іллі Рєпіна у рамках поточного ремонту дорожнього покриття проводиться шурфування мереж, влаштування траншеї під трубу дощової каналізації. Ремонтується під’їзна дорога до сміттєзвалища твердих побутових відходів біля села Малашівці Тернопільської громади.

Влаштування щебеневої основи, бордюрів та мощення фігурними елементами тротуару триває на просп. Злуки, що поруч зі Свято-Троїцьким Духовним Центром Данила Галицького ПЦУ.

Реконструкція інженерних мереж виконується на вул. Михайла Грушевського, де працюють над влаштуванням траншеї та прокладання труб дощової, побутової каналізації та водопроводу, прокладання кабелю освітлення з влаштуванням траншеї й з засипкою піском

Окрім того, підрядники продовжать відновлювати прибудинкові території та міжквартальні проїзди за адресами: вул. Київська, 18; двір та міжквартальний проїзд на бульв. Данила Галицького (в межах буд. №1; в межах буд. №5; в межах буд. №1-№3; в межах буд. №92 на просп. Степана Бандери); вул. Євгена Коновальця. 14-16; вул. Іванни Блажкевич, 7; вул. Чернівецька, 52; вул. Галицька, 35.