Навчатися основам мобільної фотозйомки, відвідати чотири подорожі Тернопіллям та стати творцями фотовиставки – це можливість гарно провести час влітку для дітей з числа ВПО, що вимушено проживають в Тернополі.

Громадська організація “Жінки в Україні” оголошує набір групи з 10 дітей, яким буде цікавою така діяльність. Вік учасників 12-16 років.

Для дітей будуть проведені наступні заходи:

  • Два майстер-класи з мобільної фотозйомки 13.06.2023 та 16.06.2023 з 12-00 до 14-00.
    Наставником буде відомий фотограф, автор навчальних фотокурсів Юрко Гудь.
  • Чотири краєзнавчі подорожі визначними місцями Тернопілля. Подорожі відбудуться у дати з 20 червня до 20 липня. Їх проведе відомий краєзнавець та історик Сергій Ткачов.
  • Учасники проєкту стануть творцями фотовиставки «Творимо, знайомимося, вчимося, як вдома», яка складатиметься з їх фоторобіт, створених під час проєкту.

Виставка буде презентована в середині серпня 2023 року.

Усі учасники проєкту отримають індивідуальні фото-альбоми, які будуть створені з їх фоторобіт.

Запрошуємо охочих, вмотивованих, творчих дітей реєструватися за телефоном: 063-576-49-46

Проєкт «Пізнаємо, творимо, спілкуємося!» – адаптація дітей з числа ВПО в Тернопільській громаді реалізовується громадською організацією «Жінки в Україні» в рамках проєкту Громадськість за демократизацію, який виконує Інститут економічних досліджень та політичних консультацій за сприяння Європейського Союзу European Union in Ukraine.