Класифікаційні змагання з бальних танців відбулись у Тернополі. В рамках турніру проходив Відкритий чемпіонат Тернопільської області зі спортивних танців, в якому виступило 19 танцювальних студій з усієї України.

Серед колективів нашої області, участь у змаганнях взяли Танцювальний клуб “VIVAT”, “Grande”, ”EvroDance”, “Альянс”, “O’team”, “Golden”, “Energy”, “Кармен”, “Флекс”. Учасники боролись за перемогу у різних вікових категоріях.

Чемпіонами Тернопільської області у програмі десяти танців серед молоді стали Будніченко Ігор та Гриців Злата (КСТ “VIVAT“), віце чемпіони Гапій Максим та Шандарівська Вікторія (КСТ “Альянс”).

У категорії «Ювенали» першість області у десяти танцях здобула пара Бережний Олександр та  Василишин Юліанна, віце чемпіонами області стали Півторак Дмитро і Бриндзя Юлія.

Організатор змагань – голова відокремленого підрозділу Тернопільської обласної федерації зі спортивних танців, керівник студії “VIVAT” Тарас Карнас відзначив високий рівень танцювальних пар нашої області та висловив вдячність усім тренерам за щоденну працю.

Від admin2