Працювала на ворога у так званій податковій інспекції ДНР – у державній зраді підозрюють працівницю податкової з Мангуша.

Під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної прокуратури заочно повідомлено про підозру колишнього ревізора-інспектора Мангушської державної податкової інспекції ГУ ДПС у Донецькій області у державній зраді (ч. 2 ст. 111 КК України).

Розслідуванням встановлено, що громадянка України, будучи працівником правоохоронного органу, перебуваючи на тимчасово окупованій території у смт Мангуш Донецької області, всупереч Присязі державного службовця, пішла на співпрацю з ворогом й добровільного зайняла одну з посад у так званому «Министерстве доходов и сборов Донецкой Народной Республики».

Підозрювана з 8.03.2022 по 17.06.2022, добровільно займаючи посаду у незаконно створеному правоохоронному органі, надавала консультації мешканцям окупованих територій та брала участь в організованих представниками держави-агресора заходах у проведенні підривної діяльності проти України.

Розслідування здійснюють слідчі ТУ ДБР, розташованого у місті Львові.

Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури