Електронні пристрої є невід’ємною частиною нашого життя. Ми щодня використовуємо смартфони, планшети, ноутбуки, камери та павербанки. Однак усі ці пристрої потребують доступу до електроенергії.  Що ж робити, коли ви їдете у далеку дорогу, де не завжди буде доступ до джерела електроенергії? Тоді у пригоді стане портативна зарядна станція.

Одним із найкращих варіантів – купити EcoFlow Delta 2 в Україні.  Ця портативна зарядна станція – зручна та потужна. Вона навіть може перетворювати сонячну енергію в електрику. Її  можна всюди брати з собою, тому, що її легко переносити, не потрібно встановлювати, тому таку зарядну станцію можна використовувати будь-де. Портативна зарядна дозволяє заряджати електронні пристрої в різних випадках: на лоні природи, під час подорожі на автомобілі, роботи на присадибній ділянці або навіть при відключенні електроенергії вдома.

У час війни треба мати хоч невелику, але енергетичну незалежність, ситуація може змінитися будь-якої миті. Зарядна станція забезпечить тривалу роботу ваших пристроїв у разі відключення електроенергії. Її варто мати вдома, щоб завжди бути на звʼязку, і в разі потреби підзарядити мобільний телефон. Багато людей перейшли на дистанційну роботу, тому їм просто необхідно, щоб їхній ноутбук був завжди зарядженим. Інакше, це загрожує випасти з робочого графіку. Мало того, навчання у деяких школах та вишах теж проводиться в онлайн-режимі. А ті, хто неподалік лінії розмежування, взагалі не мають благ цивілізації. Відтак у таких випадках дуже виручають портативні зарядні електростанції. Їх на ринку зараз дуже багато, тому важко не помилитися у виборі.  Приглядаючи для себе модель, варто звернути увагу на кілька основних елементів:

 

  • ємність батареї є одним із найважливіших факторів, який слід враховувати при виборі портативної зарядної станції. Чим вище ємність, тим довше станція зможе працювати на одному заряді.
  • ще одним важливим елементом є кількість портів живлення. Зарядні станції з двома, трьома або навіть чотирма портами дуже зручні, особливо для тривалих поїздок або при роботі з кількома пристроями. Принцип простий: чим більше портів, тим більше пристроїв можна заряджати одночасно. З кількості портів ви також можете визначити максимальний зарядний струм для кожного порту.
  • спосіб зарядки станції визначає яким способом ви зможете зарядити акумулятори на станції. Є моделі, які дозволяють це робити кількома  способами: приєднавши зовнішню сонячну панель, увімкнувши до розетки або під’єднавши до автомобільної розетки.
  • вага і розмір – важливий параметр, якщо ви хочете взяти портативну електростанцію з собою в похід або похід. У такій ситуації станція повинна бути легкою і компактною, щоб не виявилося, що вона не поміститься в рюкзак або валізу. Однак, якщо переносна електростанція буде використовуватися вами в кемпінгу або на ділянці, варто зробити ставку на більші моделі.

Якщо ви виходите з електромережі або готуєтеся до надзвичайної ситуації, зарядна станція зможе підтримувати роботу вашого електронного обладнання годинами або навіть днями. Він має приблизно такий самий розмір і вагу, як невелика мікрохвильова піч, і забезпечує постійний потік енергії без шуму чи вихлопу, як у портативного генератора, що працює на гасі. Список застосувань зарядної станції нескінченний, і фактично кожен може вибрати й адаптувати  її відповідно до своїх уподобань.