Запобігти правопорушенням,навчити правомірної та безпечної поведінки – саме з такою метою поліцейські краю відвідуть навчальні заклади та спілкуютьсься з їх вихованцями. Школярів вчать поважати закон та нагадують правила, які рятують життя.

Днями працівники ювенальної превенції Чортківського районного відділу поліції завітали до учнів Чортківської гімназії № 3. Гості у погонах наголосили дітям на дотриманні правил безпеки, особливо у воєнний період. Дітям розповіли про основні аспекти мінної безпеки, як розпізнати небезпеку та правила поводження у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

Правоохоронці нагадали учням і про наслідки скоєння різних правопорушень, як зростати правосвідомим та сумлінним учасником дорожнього руху. Також обговорили з підлітками вже добре відомі, однак досі проблемні теми булінгу та дитячої злочинності

Зустріч тривала в дружній атмосфері, діти багато запитували про роботу поліцейських, а ще дуже хотіли приміряти спецзасоби, які привезли з собою працівники поліції.

Уроки безпеки від працівників поліції триватимуть в області надалі.