Черговий захід в рамках Всеукраїнського спортивно-інтерактивного проєкту «OlympicLab» провело відділення НОК України в Тернопільській області в Тернопільській ЗОШ №10. Учням було презентовано напрямок «Розвиток/добробут – пізнай себе». Учасниками спортивних активностей впродовж двох уроків стало більше шістдесяти учнів.

Як наголошувалось під час дійства, на сьогодні вкрай важливо бути різнобічною особистістю, яка цілеспрямовано працює над удосконаленням вмінь та навичок. Саме тому на початку зустрічі стипендіат НОК України в Тернопільській області Олександр ХОМА ознайомив школярів з метою та завданнями проєкту, розповів про історію Олімпійських ігор, про олімпійські символи та про діяльність місцевого осередку НОК.
Після цього під керівництвом вчителів фізичної культури учні виконали енергійну розминку, а згодом перейшли до участі в естафетах. Завданням зустрічі було продемонструвати дітям різні види рухової активності та спрямувати їх до всебічного та гармонійного розвитку, життя у русі та прагнення долати труднощі, що можуть траплятися на життєвому шляху.

Додамо, що Тернопільська загальноосвітня школа № 10 протягом тривалого часу долучається до організації та проведення заходів з популяризації Олімпійського руху, а також є одним із трьох закладів загальної середньої освіти у Тернопільській області, що підписали меморандум про співпрацю з НОК України з метою сприяння Олімпійській освіті у місті Тернополі.