Тернопільська легкоатлетка Наталія Стребкова стала чемпіонкою України в бігу на 3000 метрів на головних зимових стартах серед дорослих та молоді в приміщенні у Києві.

У київському манежі з 17 до 19 лютого 2023 року тривав головний зимовий чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих та молоді в приміщенні. Федерація легкої атлетики України реалізувала ідею присвятити змагання всім захисникам країни та янголам спорту. Відкриття цієї легкоатлетичної події розпочалося з хвилини мовчання на шану загиблих героїв та виконання державного гімну України.

Відвідали чемпіонат заступниця міністра молоді та спорту України Людмила Панченко, Леонід Мирський — заступник директора департаменту олімпійського спорту, начальник відділу циклічних та швидкісно-силових літніх олімпійських видів спорту Міністерства молоді та спорту України та Нельсон Гаріян — директор департаменту олімпійського спорту Міністерства молоді та спорту України, – ідеться на офіційному сайті ФЛАУ.

Золоту нагороду в бігу на 3000 м з результатом 9:21.84 сек впевнено здобула тернопільська легкоатлетка Наталія Стребкова. Спортсменка представляє обласну ШВСМ, тренери Стребков Іван та Романчук Сергій.

«Вітаємо з перемогою Наталю Стребкову на чемпіонаті України з легкої атлетики серед дорослих та молоді в приміщенні, який відбувся 17-19 лютого в місті Києві. Бажаємо успіхів і на міжнародній арені», – ідеться на сторінці Федерації легкої атлетики Тернопільської області у соцмережах.