Час летить швидко, особливо у сучасних умовах життя. Але за цим нестримним бігом спливають дати, які є особливими, незважаючи на війну, повітряні тривоги чи хроніку повідомлень у стрічці новин… 7 лютого 2023 року виповнився рік, як відійшов у вічність знаний у Тернополі музикант, педагог, митець, засновник, художній керівник і диригент Муніципального Галицького камерного оркестру, член Асоціації діячів естрадного мистецтва України, народний артист України Василь Феленчак.

На честь вшанування світлої пам’яті Василя Феленчака у Тернополі 26 лютого 2023 року проведуть мистецький вечір «Штрихи до портрету Маестро». У програмі, яка відбудеться в Українському Домі «Перемога», звучатимуть розповіді про життя та творчість маестро, спогади друзів, колег, артистів. І обов’язково лунатиме музика. Музика, яка була невід’ємною складовою життя Василя Феленчака, що жила власним повнокровним яскравим сценічним життям на концертах під орудою маестро, у виконанні колективу, який він заснував і з яким тридцять років працював як художній керівник і диригент – Муніципального Галицького камерного оркестру. Таким чином, і виокремлюватимуться ті самі “штрихи з портрету” – біографічні, особистісні, музичні…

Розпочнеться захід о 18 годині. Вхід за запрошеннями. Разом із тим, організатори запрошують усіх бажаючих, які би хотіли бути присутніми на цьому концерті, долучатися. Довідки щодо запрошень за телефонами: 050-581-97-98, 096-320-00-73.

Живий звук.

Від admin2