Волонтери центру Тернопільської міської ради «Допомога армії від Тернополя» вже доставили чергові вантажі нашим захисникам, волонтери-стоматологи з Тернополя на передовій лікують наших військових по 14 годин на добу. Наші герої-захисники мужньо знищують московську нечисть на всіх фронтах. Щоб наші воїни мали все необхідне, для цього працює економічний тил та ціла армія волонтерів. Значна частина цієї «армії» – це тернополяни, підприємці, меценати, які допомагають наближати українську перемогу над агресором, – пишуть «Тернополяни».

«Допомога армії від Тернополя»

За словами міського голови Тернополя Сергія Надала, цього разу посилки та передачі волонтери центру «Допомога армії від Тернополя» доставили у напрямку Сумської, Харківської та Донецької областей.

«Чергові вантажі же доставили на позиції, де воюють наші тернополяни. Захисники зможуть отримати посилки від своїх рідних, а це – понад 60 пакунків. Також речі передали небайдужі тернополяни та частину необхідного зібрали волонтери. Окрім того, вантаж доукомплектували й речами, що були на гуманітарних складах. Це – теплий одяг, зимові куртки, сухі грілки, шкарпетки, запчастини для авто, старлінки, генератори, буржуйки, продукти. Також для кожного бійця підготували спеціалізовану аптечку з необхідним переліком протизастудних та знеболювальних ліків», – розповів Сергій Надал.

Мобільна стоматологія

Традиційно з вантажем для тернопільських військових у «гарячі» точки поїхала й мобільна стоматологія та четверо лікарів-стоматологів, завдяки яким захисники на передовій зможуть отримати безкоштовну стоматологічну допомогу.

«Лікарі Тернопільської міської стоматологічної поліклініки продовжують лікувати наших захисників. Щоб надати допомогу військовим, стоматологи працюють з 8 ранку до 22 вечора», – повідомив Сергій Надал.

Мобільний кабінет, який працює на передовій, обладнаний стоматологічною установкою, стерилізаційним відділенням, кондиціонером і усім необхідним для того, щоб проводити терапевтичне та хірургічне лікування у польових умовах. Є відповідні матеріали, медикаменти та необхідний інструментарій для того, щоб проводити лікування у польових умовах.

Нагадаємо

Виконавчий комітет виділив 850 літрів дизельного пального для ГО «Схід та Захід єдині назавжди» для поїздки волонтерів центру «Допомога армії від Тернополя».

Від admin2