Більшість автолюбителів не уявляють собі подорожі на машині без супроводу улюбленої музики? На жаль, старі автомагнітоли не мають USB-порту для портативної пам’яті та роз’єму AUX для відтворення плейлиста з телефону. Що тоді робити? Поміняти автомагнітолу? Звичайно, ні. Виходом із цієї незручної ситуації стають FM-трансмітери, знайти які можна тут https://www.aks.ua/uk/catalog/zaryadnye-ustroistva/type/fm-modulyator.

FM-трансмітер – що це за пристрій?

FM-модулятор – це невеличкий пристрій для бездротової трансляції аудіофайлів. Сигнал передається з планшета або смартфона по радіохвилях на певній частоті аудіосистему автомобіля. Для цього необхідно з’єднати передавач з мобільним пристроєм Bluetooth. При активному з’єднанні керувати плейлистом можна безпосередньо з передавача, вибір пісень здійснюється за допомогою кнопок «попередня» та «наступна». Більшість гаджетів цього типу оснащені портами USB і пристроєм для читання карт пам’яті micro SD. Тому, зберігши улюблені фрагменти на флешку та підключивши її до автомобільного передавача, з динаміків поллється улюблена музика.

Які функції може виконувати FM-трансмітер?

Відтворення mp3-файлів – не єдина функція цього продукту. Пристрій із вбудованим мікрофоном відмінно підійде як обладнання гучного зв’язку. При відповіді на виклик голос того, хто телефонує, буде чути з динаміків, тому ви можете вести машину і говорити одночасно, не підносячи смартфон до вуха. Це зручне та безпечне рішення, рекомендоване всім автолюбителям.

Крім того, FM-модулятор можна використовувати як зарядний пристрій, при цьому він повинен мати не тільки порти USB, але і систему заряджання. Вставивши передавач у гніздо прикурювача, просто підключіть до нього телефон, і рівень заряду батареї почне збільшуватися з оптимальною швидкістю.

Чому варто придбати автомобільний передавач?

 Автомобільний радіопередавач – це недорогий функціональний гаджет, який допоможе вам уникнути заміни старої автомагнітоли на нову. Він пропонує безліч можливостей, дозволяє програвати улюблену музику з телефону в машині, слухати аудіокниги за кермом і одночасно заряджати акумулятор смартфона.