Про це було вирішено на організаційній нараді щодо проведення чемпіонату Тернопільської області з футзалу серед ветеранів під головуванням керівника комітету ветеранського футболу Івана Сокола, за участю першого заступника голови – виконавчого директора Асоціації футболу Тернопільщини Василя Заторського та представників команд.

Змагання футзального чемпіонату веред ветеранів відбуватимуться у п’яти вікових категоріях:

– 29 січня – вікова категорія 60 років і старші;

– (відбірковий етап) та 12 (фінальна частина) лютого (фінальна частина) – вікова категорія 55 років і старші;

– 19 (відбірковий етап) та 26 (фінальна частина) лютого – вікова категорія 50 років і старші;

– (відбірковий етап) та 12 (фінальна частина) березня – вікова категорія 45 років і старші;

– 19 (відбірковий етап) та 26 (фінальна частина) березня – вікова категорія 40 років і старші.

На сьогодні вже відомо, що в найстаршій і найзірковішій віковій категорії (60+ р.) змагатиметься щонайменше п’ять колективів (Тернопіль, Підгайці, Теребовля, Підволочиськ, Ланівці). Вболівальники 29 січня зможуть на власні очі у грі побачити легенд тернопільського футболу, котрі свого часу стояли біля витоків тернопільської «Ниви» (Роман Мацюпа, Ігор Біскуп, Ігор Яворський, Володимир Венгринович, Петро Калиняк, Михайло Штай тощо).

В інших вікових категорій планується участь від восьми команд і більше, відповідно змагання проходитимуть у два етапі – відбірковому та фінальному.

Існує ймовірність, що на п’яти вікових групах Асоціація футболу Тернопільщини не зупиниться, ведуться перемовини, щоби залучити до ветеранських змагань і любителів футболу, яким вже 65 років і більше…

Загалом для участі в змаганнях різних вікових груп запрошуються ветеранські команди – заявкова компанія відкрита для всіх. Контактна особа – голова комітету ветеранського футболу Іван Володимирович Сокіл (тел.: 097-168-25-82).

Джерело: ПЕРШИЙ онлайн