У Львові наприкінці грудня відбулись вже традиційні Всеукраїнські змагання з легкоатлетичних стрибків «Новорічний день стрибуна». У змаганнях зі стрибків у висоту серед дорослих спортсменів з результатом 208 см друге місце виборов Олександр Хома, про це повідомляє Управління молоді та спорту.

Ігор Танасійчук у стрибках в довжину серед юніорів здобув перемогу. Обоє атлетів представляють ТНПУ ім. Володимира Гнатюка – Олександр Хома є викладачем вишу, заступник декана факультету фізичного виховання, а Ігор Танасійчук – третьокурсник факультету фізвиховання. Тренує спортсменів заслужений тренер України, доцент кафедри теорії і методики олімпійського та професійного спорту Михайло Васірук.

Участь у «Новорічному дні стрибуна» взяли і представниці Тернопільського регіонального центру та ДЮСШІ «Інваспорт» – майстер спорту України міжнародного класу Ольга Зазуляк та кандидат у майстри спорту України Єлизавета Ільєнко.

В результаті Ольга Зазуляк виборола третє місце у стрибку в довжину (результат 4 м 77 см) та була другою у потрійному стрибку з результатом 10 м 08 см. Тренер спортсменки Іван Салук.
А Єлизавета Ільєнко, виступаючи серед дівчат, у стрибку у висоту з результатом 1 м 50 см здобула перемогу. Готував спортсменку до змагань тренер Віктор Ворко.

Нагородження переможців та призерів змагань проводили народна депутатка Верховної Ради України, призерка Олімпійських Ігор Ольга Саладуха; Генеральна секретарка Федерації легкої атлетики України Іоланта Хропач та державний тренер збірної команди України з легкої атлетики Олексій Сердюченко.