Відкритий турнір з важкої атлетики серед учнів 2007 р.н. і молодших, присвячений пам’яті заслуженого тренера України Миколи Підодвірного відбувся в Хоросткові. Виборювали перемогу та намагались продемонструвати свої найкращі результати більше 40 хлопців та дівчат з Тернопільської області. Змагання проходили під патронатом НОК України.

Захід розпочався з благословіння священника отця Петра, вітальних слів від почесних гостей та організаторів, а саме: директора «Хоростківської ДЮСШ ім ЗТУ М.І.Підодвірного» — Марії Підодвірної, заслуженого тренера України Дениса Задрановського, першого заступника голови місцевого осередку НОК України в Тернопільській області Віталія Ігнатенка, члена виконкому НОК України в Тернопільській області Богдана Дікальчука, стипендіата НОК України Олександра Хоми.

Також під час церемонії відкриття Віталій Ігнатенко нагородив тренера Хоростківської ДЮСШ Василя Криницького подякою від НОК України.
Переможці та призери у своїх категоріях були нагороджені дипломами та медалями за зайняті місця. А кожен учасник турніру отримав подарунки від організаторів змагань, партнерів та НОК України, – ідеться на сторінці регіонального відділення НОК України в Тернопільській області у соцмережах.