В Озернянській громаді на базі Озернянського ліцею було організовано волейбольний турнір серед старших школярів. Як відомо, волейбол – один із найпопулярніших олімпійських видів спорту у світі та в Україні, вид спорту, який бере свій початок ще із далекого 1895 року і засновником якого є викладач фізичної культури Вільям Джон Моргаг (США), вид спорту, який захоплює серця як дорослих, так і зовсім юних гравців.

А щодо волейбольних баталій серед учнів Озернянського ліцею, то наймолодші прихильники активного способу життя із захопленням спостерігали за колегами, а на завершення зіграли у «Малюкбол». Усі діти отримали море емоцій, масу позитиву, а найголовніше – запитували, коли приходити ще, – розповідає координатор проєкту Ольга Кутна. Учасники спортивних активностей були відзначені друкованою продукцієї від ТОВ Видавництво «ШКОЛЯРИК”.

Захід відбувся за підтримки Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» в рамках проєкту «Активні парки – локації здорової України».