Відома тернополянка, олімпійська чемпіонка з біатлону, у минулому заступниця міністра молоді і спорту України та керівник Тернопільського відділення Національного олімпійського комітету (НОК) Олена Білосюк/Підгрушна зняла свою кандидатуру в президенти НОК України і повідомила кого вона і її команда підтримуватиме на виборах.

– Друзі, хочу повідомити вам про те, що я прийняла зважене рішення об’єднатись з командою Жана Беленюка та відмовитись від участі у звітно-виборній Генеральній асамблеї НОК України у якості кандидата в президенти НОК України. Разом ми сильніші! Цим рішенням я хочу підтримати кандидатуру Жана на виборах 17 листопад, – заявила Олена Білосюк.

Також відома спортсменка з Тернополя зазначила, що все своє життя присвятила спорту, пройшла довгий шлях і сформувала візію про те, як саме український олімпійський рух, зокрема і спорт в цілому, має розвиватись. Наша країна переживає один із найскладніших етапів своєї історії і проходить всі випробування з високо піднятою головою. За часи незалежності вже народилось і виросло покоління свідомих, рішучих та патріотичних людей, одним із яких є Жан Беленюк. Ми з Жаном обоє маємо чітку позицію, сформоване виважене бачення того, які ідеали мають стояти на першому місці і які речі сьогодні застарілі, а в деяких випадках – недопустимі!

Джерело: Тижневик “Номер один”